Розмови нам з тобою не уникнути-2020

Розмови нам з тобою не уникнути
давай ми поговоримо краще по душам
але і з відповіддю я не буду тиснути
краще мовчати ніж їздить по ушам...
Ми завжди краще розмірковуємо в тиші
а може тільки так всі нюанси відчуваємо
надати трошки часу це мабуть розумніше
щоб зрозуміти що ми дійсно прагнемо...
У виборі своєму ми часто помиляємося
хто ближче до душі у серденько спроси
і крила виростають коли ми влюбляємося
а наостанок у небес лише щастя попроси...


Рецензии