Укытучы

Эш сезне; С;л;т,
Озак еллар хезм;т ит;.
Эш сезне; ч;ч;к,
Ул ;стерегез ;;рвакыт.
Эшегез б;;асез ;;м кир;к,
;;м д;нья ;чен бик м;;им.
Эш сезне; укытучы!!!
;;рвакыт мактаулы исем ала.
Эшегез к;кр;кл;рд; медаль кебек,
Аны горурлык бел;н алып барырга кир;к.
Бу якты к;нд; д; к;зге,
Сезне котларга мин укытучылар!!!
;;м сезг; чын к;;елд;н баш иябез.
С;лам;тлек ;;м сабырлык телим,
Гаил;д; д; у;ыш.
Муллык ;;м у;айлылык йортында,
Сезг; барысы да к;нл;шсен ;чен.
Коллективта да ихтирамга иреш;егезне телим.,
Сезне; ян;ш;гезд; ;;рвакыт булсын
Якыннары, туганнары ;;м дуслары.

Ихтирам бел;н сезне; Елена.

5.10.2020

На татарском языке стихотворение учитель.


Рецензии