Перша Гроза

Перша гроза. Перші солодкі сльози.
Течуть по корі старих дубів і кленів
Молоді листочки. Тендітні трави
Вічно зелене життя,
Сага,
Переповідана сотнею білих друїдів;
Танець,
Перетанцьований сотнею білих мавок,
Блискає в небі з кожним ударом грому.
Небесний трунок. Грозова прана.
Пряна. Пречиста. Дихаймо нею
Повільно та вільно. Глибоко
Пірнаймо у глиб неба,
В себе.

23.09.2016


Рецензии
і гарно ж)

Чаклунка   08.10.2020 14:25     Заявить о нарушении
Дякую, Ларисо!

Валео Лученко   08.10.2020 19:34   Заявить о нарушении