Не ТИ

Твої слова, говІрка, мова
І ти, в дрімотній далині,
Неначе Істина ранкова,
Вночі намАрилась мені.

Не як було. Ніяк. Ще й досі,
Ознаки сущі у добі :
І привітання стоголосі,
І щирі  Усмішки – тобі.

                 ...............
Давно жатвИ віджАто жито:
Ні сподівання, ні мети —
Водою талою розлито :
Ти вже не та. Не Ти! Не Ти!


Рецензии