Танец Осени. Taniec jesieni Polski. Dance me Autum

Станцуй мне Осень,
скрипка плачет ,
Станцуй мне Осень,
Грустно плачет скрипка ,
Но посмотри как листья ,
танцуют быстрый Чардаш .
Играй же  скрипка веселее.
 Быстрей летят листья,
И цвет скрипки, Как жёлтая осень.
Играй же веселее скрипка,
Танцуют листья весёлый Чардаш.
Станцуй мне осень
Свой Золотой Танец!

Zatancz mi Jesien,
skrzypce placza ,
Zatancz mi Jesien,
Smutno placze skrzypce ,
Ale spojrz jak liscie ,
taniec szybki Czardasz .
Graj skrzypce wiecej zabawy.
Szybciej leca liscie,
A kolor skrzypiec jest jak zolta jesien.
Graj zabawniej skrzypce,
Tancza liscie wesolego Czardasza.
Zatancz mi jesien
Swoj Zloty Taniec!

Dance me Autumn,
the violin is crying ,
Dance me Autumn,
 Sad cries violin ,
 But look at the leaves ,
dancing fast Chardash .
Play the violin
 more cheerfully.
 Leaves fly faster,
And the color of the violin,
 like yellow autumn.
Play more cheerfully fiddle,
Dancing leaves merry Chardash.
Dance to me autumn
Your Golden Dance!


Рецензии