Октябрьская роза триолет на укр

ЖОВТНЕВА ТРОЯНДА тріолет

Цвіте червоним квітка жовтня.
Троянду, любий, ти не рви!
Така тендітна і самотня
Цвіте червоним квітка жовтня,
Неначе молодість зворотня
Почула наші молитвИ.
Цвіте червоним квітка жовтня.
Троянду, любий, ти не рви!


Рецензии