Зойк лелеки в темрявi

Злетає ніч у забуття, немов сполохана лелека.
Мені не треба співчуття, мені твого тепла не треба.

У тому болю що жиє у нетрях непролазних серця,
Мені кохання те твое теплом ласкавим не поллється.

Та, ніч минає, знов, сумна, ховається на нєбосхилі
У вічному ходу, луна, та зорі - її сльози білі


Рецензии