Кожен день, як нове життя

Знаєш, сон як маленька смерть,
Піддаюся сміливо під звуки ночі.
Вдень, коли все іде шкереберть,
Уявляю ніч... Закриваю очі.

Знаєш, я розмовляю з небом,
І рахую легко нові зірки.
Вночі мені важче бути без тебе,
І не тримати твоєї руки.

Знаєш, кожну ніч ніби помираю,
Вночі оточують почуття.
Та з кожним ранком, як всі - оживаю,
І кожен день, як нове життя.


Рецензии