В открытое окно заходит ветер...

В розчинене вікно заходить Вітер
Забуту книгу розгортає віТер,
І речі на стільцях ворушить вітеР...
І ставить в вази неймовірні квіти...

Я хочу ночі,- забуття і тиші,
Коли сум'яття дня
Мій дім полишить
І по кімнаті тихо пройде вітер
Він подарує здатність далі жити,
І,як належне,зАвжди біль сприймати...

І вітер теплий,бо з дерев знімає шати..
І дощ сліпий,тому що він не бачить,
Як плачу я за тим,що скоро втрачу....

2.10.20


Рецензии
Грустно и проникновенно, Люда...
Искренне, Л.

Елена Спичак   04.10.2020 17:56     Заявить о нарушении
Благодарю вас за теплые слова, всегда приятно, когда тебя понимают!

Людмила Прилуцкая   04.10.2020 19:13   Заявить о нарушении