Мить життя

Щодня, у звичній суєті
Прості ми речі забуваєм,
Найголовніше у житті -
Те не цінуєм і втрачаєм...

Не знайдем час, щоб змилуватись -
Променем Сонця, що ледь сходить,
Небом, коли воно заходить,
І життя миттю зчаруватись...

04-10-20.

#ШевченкоАлександр1962 


Рецензии