Скрiзь

Тендітне світло
В кожній клітині…
Добро хай квітне
У серці й днині.

В усьому з Богом
І тільки разом.
В житті підмога –
Лиш Божим гласом.

У серці й думці
Завжди, монадно.
У вільнодумстві,
Й у правді владно.

І не скорила
Пітьма рукою!
Щоб не творила –
Я у спокої.

І вічність плине,
І я в ній скрізь.
І темінь гине,
Вона лиш гість.

І Бог незримо
Завжди лиш тут.
Й постане римно
Спасти від пут.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2020
04.10.2020
11:42
м. Львів
Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.


Рецензии