тяжелая наука

рідна матінко моя ...

грішу як ти тепер і я...

гріхи  свої не замічаю ...

я  собі гріхи прощаю...

як же правильно життя построїть?
воно ж буде мене строїть...

щоб було приємно дуже
хай  зімною зло не друже.

нехай бродить десь  кругами...
 а добро хай живе з нами.


Рецензии