Безтолочь-2020

Безтолочь - ти мене мучив
з любов'ю своєю ще зволікав
і квіти страшні похапцем вручив
незрозуміле,незв'язно щось обіцяв...
Безтолочь - ти мене мучив
і гарні слова у повітря стріляв
в серце моє цим точно влучив
бідну жінку до поцілунку схиляв...
Безтолочь - ти мене мучив
і так професійно на нервах зіграв
свої почуття в моєї уяві озвучив
не пойму як ти в себе закохав...


Рецензии