Шiстдесят четверта осiнь

Шістдесят четверта Ваша осінь,
Гідно Ви зустріли і її,
Пасма сивини й небесна просинь...
Вам вітання щирії мої.

Шістдесят четверта Ваша осінь,
Мудрості додалось і років,
Молодим в душі лишились досі,
Час невпинно птахою летів .

Шістдесят четверта Ваша осінь,
З гордістю в обійми Вас взяла,
Золоте життєвеє колосся,
Осінь срібла в пасма додала.

Шістдесят четверта Ваша осінь,
Пройдено чимало вже доріг,
Світло сіять, отче, Вам вдалося:
Шлях служіння Богові проліг.

Шістдесят четверта Ваша осінь,
Хай Господь дарує безліч їх,
Кожен день хай радість Вам приносить,
Хоч на скроні падає вже сніг.

25.09.2020 р.


Рецензии