Как ясадык

Бу коннэрдэ как ясадык
Терн дигэн жимешеннэн
Писук та салып карадык
Хаман эче эчедэн.

Менэ уйлыйм, витаминнар
Кыш буе сатып алам
Бу кышны акчамны жиеп.
Как кына ашап торам.

Какны чэйгэ салып була
Кампут ясап,морс ясап
Витамин белэн кан тулгач
Биеп йорермен ансат.

Бер чирдэ элэктермэмен
Якын килмэстэ Кавид
Нады бердэ иренмэскэ
Какны куп пригатавит.


Рецензии