Складена любов-2020

Складається любов тільки з почуттів
ми з серця їх ніжно і старанно вирізаємо
і аплікацію робимо з наших життів
тоді і у взаємності вірний пазл знайдемо...
У правильному виборі одна картинка
і вимовити хочеться звичне нам ім'я
наш справжній вибір це душі частинка
в очах чиїх майбутня зображена сім'я...
І наші пазли щастя ди тих пір складаємо
поки по всім параметрам все нам підійде
у пошуках ми багато варіантів маємо
але хто наполегливий своє завжди знайде...


Рецензии