я незнаю

я не знаю кому як болить...
хто як може в цьому світі жить ...
кому як дається ...
кому як вдається ...

хто тут плаче хто сміється...

життя пливе
із майбуття ...

наповнює людське мале життя ...

щастям радістю і горем ...

гарним настроєм і мором...

хто як зможе захищається ...

живуть у морі і посміхаються...


Рецензии