Кыялда да сен!

Кыялдардан жаралган дуйночом бар,
Тун киргени жаны болум жарык коргон.
Таттуулугу дуйночонун озгочо бал,
Татынамын, гениймин, талант белден;).

Миллион менен эле калмак белем,
Миллиардды счетторго салып кеткем.
Колго жасап алгандай корком денем,
Ай уялат апаппак сулуу беттен;).

Жомокто да озгорбогон кызым сенсин,
Жашоомдо да кыялда да журок эзген.
Журогумдо ушул эле болгон коркун,
Жашай берээр, жашайт азыр, жашап келген;)

Тамерлан Кенесаров #стихи #стихиТК


Рецензии