Злука

Пробачиш – стріну, пригорну.
Обачним буду. На одинку –
Печаль розвію. Прогорну,
Ще не забутого, сторінку.

Переступлю через поріг,
ДобрА чи лИха… мало суті.
Ми, неминучістю закУті,
За нами шлях – один проліг.

Відчуй наявне : ти – не Ти!
Ми заразОм – Єдина Злука.
Веди себе, душа безрука
І прагне: лише — висоти.

 


Рецензии