Тамари Бесклепний Соломко

Посвята

Ось й мій двір з світився
Осені красою,
Листям жовтим вмився
Й вересня грозою...

Ти такий гостинний
З хвіртки у обійми –
То моя провина,
В місті, наче в приймах...

Ти не плач, мій любий,
Я й сама заплачу...
Поцілую в губи,
Як людину, наче...

З перших днів з тобою –
Най щасливих й вірних...
Хочеш – на коліна,
Пам'яттю... перед тою...

О, моє обійстя –
Щастя, покаяння...
Ще прийду,... не бійся.
– З піснею б, з баяном...
Вячеслав Шикалович

Перше жовтня 2020 року


Рецензии