Киевский вальс. укр

Берег Дніпра
Звуки покрили оркестру,
День догора -
Гримнув знайомий мотив.
Геть від нудьги!         
Помахом дивним маестро,
Всіх навкруги,
Наче вир, закрутив.

Приспів:
Київський вальс,
Ритму рахунки,
Пісня для нас,
Мов Заповіт.
Київський вальс
Плутає думки,
Чується вальс,
Та кружляє весь світ.

З вальсом летять,
Рідного міста акорди,
В тиші гатять,
Такти у скронах вночі.
З ним не страшні,
Навіть життєві кросворди,
Він в метушні,
Як рука на плечі.

Приспів.

Хто на Дніпрі,
Хто на алеї у тиші,
Хто на горі,
Хто в різнобарв’ї полян,
Різні ми всі,
Та з кожним роком рідніші,
Місто в красі,
Та обличчя киян.
Приспів.


Рецензии