***

А вже на всю буяє осінь,
Настала бабина пора.
Ще  вдень,  як влітку, світить сонце,
Вночі морозом пробива.

Змінила колір свій природа,
Немов була в перукаря,
Чорне ворОння кличе в осінь,
Тривожний смуток підійма.

В моїм житті, як у природі,
І літо бабине бува,
Буває влітку прохолода,
А взимку спека наступа.

Дощить буває днями дуже,
Туман серпанком наплива.
Буває все тобі байдуже,
А покохаєш -- відступа.

Тоді весна і літо вкупі
Квітучим щастям накрива,
Бо прокидається на небі
Богиня-Лада молода.


Рецензии