Осiннi флокси

Осінні флокси
Флокси  - інші…
Мабуть, так само
Як, жінки…
І, кольори, у них
Ніжніші…
І, павутинками  –
Роки…
Дивлюсь, дивуюся
Милуюсь…
Вбираю, пахощі
Без меж…
Так, солодко, лише
Коли, цілуюсь
З тобою, в пам’яті
Мереж…
Осінні флокси
Флокси  -  інші
Так само, мабуть
Як, жінки…
Вони, спокійні
І, тепліші…
Бо, їхнє золото –
Роки…
Вони,  горіли
Не згорали
Вони, любили
Як, могли…
Вони, життя
Подарували
Себе, до краплі
Віддали…
Та, ще цвітуть
Допоки, тепла осінь
І, горнуться, серцями
До близьких!
І, просять, очі
Неба просинь…
І, моляться, вуста
За мертвих і живих…
Осінні флокси
Флокси  -  інші…
30.09.2020 р.


Рецензии