Поетична пора

Ця осіння пора поетична, 
Що здіймає в душі буревій.
Золота, чарівна, романтична,
Ти мені про кохання навій.

Про прогулянки лісом чудові,
Про вінки та букети із листя.
І про схованку десь їжачкову.
Про калину в червонім намисті.

Ось листки нас летять привітати,
І про все можна тут говорити.
А як хочеш - то будем мовчати.
Разом з Осінню чудо творити.

Ці яскравії фарби осінні -
Листя жовте, зелене, червоне.
І у теплім прозорім промінні
Винограду достиглії грона.

30.09.2019


Рецензии