ЩЭ ЗЛО НЭ... - нэ щэзло?

..................................................  гулі-гулі голубам, кулі й дулі ворогам
..................................................  а рідненьку й Богу Неньку — не оддам, не продам

в одном из тех, на кой мне всех, —
в рабовладельческом в строю, —

стою, МЫ НЕ РАБЫ пою, —
пою и не робею; Я — РАБЕЮ...

ихтамнету (с) идут по свету... (с)
аты-баты... (с)? а ты?? — БА, ТЫ???

запорэбрыкы, мордасті!
к масті, "здрасті"... — вашєй страсті!

не усі ж мы гныды, юды!!
й тут як всюды... Божі — Люды!!

й не тутЭшня "любовь зла"!!!
то й НЭ ЛЮБЫМО... — КОЗЛА*!!!               

..................................................  *) гэть усю КОмпанію ЗЛА, скільки де його є


Рецензии