Куди зеленоока дiвчина сховалася-2020

Куди зеленоока дівчина сховалася
від долі відвернулася навіщо не пойму
а може ти майбутнього злякалася
але повір що зараз твоє щастя на кону...
Куди зеленоока дівчина поділася
від чого у настрою пропав запал
а краще переживаннями б поділилася
тоді повір тебе я мабуть краще взнав...
Куди зеленоока дівчина загубилася
від твого серця ключик я знайду
і в почуттях своїх ти не помилилася
мені повір що відповіді я досі жду...


Рецензии