Я дихаю тобою-2020

Ти знаєш мабуть я дихаю тобою
твоїх очей ще досі запах відчуваю
наше життя просякнуте любов'ю
і до твого серця я стежку відшукаю... 
Ти знаєш мабуть я дихаю тобою
і стала ти для мене немов повітря
ніколи наші серця не пізнають болю
в нас у взаємності почуття розквітне...
Ти знаєш мабуть я дихаю тобою
краса жіноча це цілющий кисень
і до останнього не здамся я без бою
і наша доля від нас чекає рішень...


Рецензии