Луцьк 29. 09. 2020

Засмутилось небо, посіріло,
І дощем додолу пролилося.
Жовтим листом осінь землю вкрила.
Вітер сум розносить стоголосо.
Холодом пронизує до болю,
Дуже швидко вересень минає.
В кожного в житті у нас є ролі.
Кожен сам дорогу обирає.
Дощ уперто капотить ще з ночі
Скрізь калюжі розлились рікою.
Сумувати зовсім я не хочу.
Місто, я милуюся тобою.


Рецензии