Украинский Гарик 776

Український Ґарик 776



За мотивами І. Губермана

Є люди — тонше нюх, ніж у собаки,
вони вдихають запахи й чекають;
як тільки виникають сучі знаки,
вони вже тут (негайно виникають!).


Оригінал
Есть люди — тоньше нюх, чем у собаки,
они вдыхают запахи и ждут;
едва лишь возникают сучьи знаки,
они уже немедля тут как тут.
І. Губерман


Рецензии