Ми

Була в мене сусідонька
Що стала щей дружинонька!
Щоб не сталось певной лажі
Пішли на курси масажів.

З Наталочкой - горобчиком
Робим дівча з хлопчиком,
В вихідні та дні пісні
Співаймо сумні пісні.

Ми з моєй Наталкою
Бавимось рибалкою,
Ми з моєй Натусею
В горах із Нафтусею.

Ми з моєй Наталією
Попливем в Анталію,
Ми з моєю Наталі
Знов летимо на Балі!

Не стали- свободними -
любим один одного,
Ось це так обом хотілось
Виявилось - все наснилось.
29.09.2020.


Рецензии