Осень...

Осінь...

Осінь своїм теплом чарує,
Але холодні в неї очі,
І вже морозом серед ночі -
Вона нікого не здивує...
 
З життям пора осіння схожа,
Коли ще хуртовин немає,
Та Душа, мабуть відчуває -
Що вже зима десь у дорозі... 

29-09-20.

#ШевченкоАлександр1962 


Рецензии