Без печалi

Як багато готелів навколо
За роками минали роки
Я жила в них і може б ніколи
Не торкнулась твоєї руки
Я б забула, назавжди забула
Теплий вечір в святкових вогнях,
Якби вчасно тебе обминула,
Не зустріла в готельних дверях
Приспів:
І без печалі я жила би, без печалі
Не сумувала в глибині самотніх вулиць,
Та пострічались ми з тобою, пострічались
Не розминулись, ні на мить не розминулись

І не відаю я і не знаю
Як із серця прогнати любов
І холодну пітьму обіймаю
І в сльозах прокидаюся знов
Відгорілого свята відлуння
Загубилось в холодній імлі,
Тільки ж міг ти мене обминути,
Тільки ж міг не зустрітись мені
Приспів:

(Исполняет Джемма Халид)


Рецензии
Дуже сподобалось. Дякую.

Галина Бантус   18.01.2021 20:41     Заявить о нарушении
Мне очень приятно))) для того и пишется. А Вам спасибо огромное!

Наталия Вербицкая   25.01.2021 08:53   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.