Про кохання

Не кажіть, що тільки у книжках
Про кохання, про любов написано.
То у серці в нас і в головах
Та зневіра розтрусилась тирсою.

Подивись на небо - там пташки
Натякають: зазирни у серденько,
Сумніви свої візьми в дужки -
Саме головне в тобі, всередині.

Відспівало літо солов'єм,
Відіграло скрипкою криштальною.
У коханні двоє навзаєм
Присягнули вірністю незламною

Татіана Максімова
27.09.2020 р.

(колаж виконано із світлин, знайдених у інеті)


Рецензии