***

Колокольный звон 
(апрель 2014-сентябрь 2020)

Мерной волною
Вдаль над рекою
Поступью зыбкой
Пространство каймою

В след вереницей
Эхо тропою
Раскатом прибоя
Шепчет грозою

Звонкой, лихою
Чередой не земною
Сближая, скрепляя
Небо с землёю


Рецензии