Це не та дiвчинка

Це не та дівчинка, якій дарять квіти…
Та уява прикрашає її досхочу.
Літо гарно робить її портрети,
Залишаючи кави з глінтвейном надвечір.
Бездоганно ш-ш-шумлять хвилі,
Таким ш-ш-шепотом божевільним,
Що кружляє у моєму тілі,
Наче з присмаком гірким і щирим.
…Це не та дівчинка, якій дарять квіти…
Це не та дівчинка, якій дарять квіти…


Рецензии