поiду в Прилуки...

...мене муки ждуть в Прилуках...
... прокатаюсь ...
і печалі наберусь ...
у собі мо розберусь ...

як лічити свою душу ...
коли біль і страх сердечко мучить.


пів року як помер Валєрочка


Рецензии