Туулган кунун менен!

Куттуу болсун бул дуйного келген кунун,
Алгач жолу эмчек сутун эмген кунун.
Алла талла буюруп тагдыр жазып,
Албан бакты ата-энене берген кунун

Узгун коозун суйуунун кызыл гулун,
Уучтап кармап кызыктын бардык турун.
Ийгиликтен баш адашып ушул жылы,
Иштер жылып алдыга кундо суйун

Жетишкендик колуно улам кирин,
Бакыт менен таалайдын табып тилин.
Узун омур, ден-соолук каалайм сага,
Оздук майрам озгочо отсун бугун   

Каалоо-тилек бир кана озун учун,
Куттуу болсун курдашым туулган кунун!!!

#стихи #стихиТК


Рецензии