Поминальна меса

               
 Обірваний політ із сумом в серці.               
 Обірвані життя в пекучій пастці.               
 У вухах поминальна туга - меса.               
 І лікар біля родичів у масці.               
 Невидимі думки - короткочасні.               
 Забуті вечори тепер, як пам'ять.               
 Новини - фільм жахливий і сучасний.               
 І хлопців, як героїв, в світі знають.               
 Свічки горять, як прапор український.               
 Загинули курсанти й офіцери.               
 Пішов на небо син та батько близький.               
 Мовчання поряд з криком в атмосфері.               
 Політ іх був останнім і болючим.               
 Не встигли попрощатися навіки.               
 Невже їх смерть була так неминуча?               
 І доля їм залишитись в цім віці?               
 27. 09. 2020


Рецензии