Хворi хвощi, у спекотнiй Польщi

Хворі  хвощі, у спекотній Польщі –
скорше  усього ніким  не збируться…
Пізні кохання, мов шквальні дощі,
напередодні луною озвуться.

Я закохаюсь у ліпші світи,
щастя солодке моє, фіціґорне,
безперешкодно йдемо до сльоти,
осене, ти мене, сестро, пригорнеш?
27. 09. 2020


Рецензии