От затрэsыны в смэрдь!

Бо то просо мышэj v

Атчево ва мне страх?
І с чево этат гнев?
Расскаvі, Сатья Саj!
А то я вvэ прам Лев.

От заjшов неjк коблех
І смыjіцьця з мынэ:
Оj, воротца, ты глень!
А sоб sэ вышыj Змеj?!

А с порога яsэ
Да добавыв Марсэль:
Да тут прам чы заjдэш!
Розуватыся v трэ s!

Новоселье vэ ведь
Гэ ля ведьмыj смыртэльн.
Бо куда ты узьмэш
Хоть бык крэмынь в Стрыльце!

І – а раззз! Тронув дрэнь:
Шо, тут лінгам дэсь е j?
Хішна сволоч тебе v
Шось поjмэ в эзотэрк.

От і вjіхав бызмэнь
І намірав рамнеj:
Так оліфко ввонеj
Шэ j полы, друг швагрэ!

Да! Прекраснеj савет
Нет сав7, чем во эт.
І одмыj счас усэ
Пасля вЕзда гахсцеj.

Ну, вот так: карма фаjн
І в мынэ і ва всех.
Пні v ворочав я в Сне.
Ны боровся с шызьзем.

Да! Дозволь но сестре
Полоскаты латьте.
Завызэ в чыстоте
Іj быз вонькы злодеjск. 

Іj шэ j дасьць пырогэj –
Закачаіссі, хэ!
Бо v звонеть цілыj дэнь,
Шоб вгодыты, адvэ v.

Ну, любов – прэма дvэj!
А я гневаюсь шэ.
Хаj vэ бхадvан хоть ексь
Супокоjіть Тігрень.

...да, бо v хворых ныдэ


Рецензии