Нiч i кава

Горнятко кави з гіркотою ночі
Зі срібних хвиль таємний оксамит
Гарячим подихом мої туманить очі
Відблискує неначе антрацит
З глибин безодні де зірки та небо
Вдихаю я... ковтками мрії п'ю
У спразі відчуваючи потребу
Я віршам простір римами дарю
Смакує ніч наповнена думками
Та поглина у дивовижну мить
Торкаючись натхненням як руками
Яке у серці з кавою ґірчить


Рецензии