Give me

Give me five minutes
And close your eyes.
My love without any limits,
Your love is paradise.
Give me five years
And open your soul.
Our life is a page
Of infinity book.
Give me a whole life
And play in my game.
You’re my better half
That makes me so brave.


Рецензии