На порозi передчуття

Гарніше, ніж Осінь
Бог нічого б уже й не придумав.
Від барвистого літа
Лиш залишився дух навкруги.
Все довкола
В строкату палітру залито -
Ще порадуйте око,
Допоки не впали сніги.
Намилуйтеся барвами
Сонця, трави, різноцвітів.
Духом спраги усього живого
Досконалом життя,
І калиною,
Й сонмом осінніх квітів...
І трепотінням душі
На порозі ПЕРЕДЧУТТЯ!


Рецензии