Сапрауднае сьвята

Сёньня сем'ямі ходзім на сьвята
Там над плошчай лунаюць сьцягі
І Пагоня у промнях закату -
Сімбаль нашай прыгожай зямлі.
Больш не маем мы страху за краты
Трапіць, згінуць у цемры турмы...
І з усмешкамі прыйдзем да хаты,
Бо ўжо тыдзянь як -  Перамаглі!!!

270920203:41

Сайт упрямо не стал принимать "У нескладовае" в названии стихотворения... Хотя в тексте - без проблем...


Рецензии