***

моя хата щастячком була багата...

кожин день в нас зустріч кожин день в нас свято...

ми всі ходили  на роботу розлучались  не охотно.


по вечорам  любили  дуже пообщатися усі ми не байдужі ...

сімеєчка у нас велика жила  я і мала  чоловіка
матусю мала діточок
все в порядку все в нас було ОК...
ПЛИН ЖИТТЯ НЕ ЗАМІЧАЮ ЗА ПОШЕДШИМ ЩАСТЯЧКОМ СКУЧАЮ...
дітки виросли порозлітались Вітя з мамою померли...
 я одна осталась...


Рецензии