тайна

ой яке це люди щастя я не знаю простір де цей наш узявся

і хто первим проявився
і навіщо я родився...
яж різницю відчуваю
коли сумую а коли літаю
 наче ластівочка  в літку
у свою хатину в клітку...


Рецензии