Анахорет

 
                 Все покину!   
ЗАпросто — покину!   
І піду. Світ-зАочі піду.   
Десь, отак...   
Подумаю з хвилину :   
На добро, чи може   
На біду?..   
Все покину :   
Плiдне і негІдне   
І піду, як вій-анахорЕт.   
Ну, як інші йдуть, 
У відповідне :   
На руках... 
Ногами — уперЕд. 


Рецензии