Хлебарката

Автор: Р. Русев

Върви хлебарка по стената,
а с чехъла аз - прас!
Умря хлебарката горката,
а на стената остана жълтичко петно.
Опитах с "Саво"да го махна.
Не стана!
Дори му сложих и латекс.
Почаках да изсъхне -
ще кажеш там хлебарката стои.
Аман бе, Упорито нещо
и взех, че сложих белина.
Получи се!
Петното стана по-голямо,
хлебарката  понаедря.
На мен ми стана пък горещо,
зер връща се жената у дома.
Накрая хрумна ми да пробвам
новата рецепта:
Ударих от домашната ракийка
и пръснах със уста.
И стана удо.
Петното го няма сега!


Рецензии