Лiто в лету

Літо в лету, летить за вітром,
А під сонцем усе як було,
І дощами розмиті титри:
Згодом стане "ТЕПЕР" намулом.

Світ мене нанизав на промінь,
Ще два дні  - і зірвуся в осінь,
Я ж собі залишаю спомин,
Але певно цього не досить...


Рецензии