Из самого раннего

Вечір.

Настає вечір тихий, привітний.
З поля вітрець дме ледь-ледь примітний.
Садки-діброви п,янять весною,
Туман над лугом та над рікою.

А над водою верби шепочуть,
Сховать від мене щось вони хочуть.
І соловейко в гаю співає
Та таємниці в нього немає.

Перлини-зорі в нічному танцю.
Місяць теж з ними - щоки в рум,янцю.
На них дивлюся, до них бажаю
І уявляю себе в тому краю.

Люблю діброви, тумани та й роси,
Ніжнії-ніжні русяві коси,
І тихі, теплі весняні ночі,
Перлини-зорі - дівчини очі.

     3 апреля 1963 г.


Рецензии